A miało być tak pięknie, malowane były przednie drzwi od pasażera, ciekawe czy były zarysowane czy puknięte.
Nie działają śwaitła obrysowe w drzwiach i p. mgielne przód
Zwiń
X
-
Nie działają śwaitła obrysowe w drzwiach i p. mgielne przód
Witam!
Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem O2, mint 2007 rok, przebieg 39000, 1,9, zapłaciłem sporo bo 41500, ale za niski przebieg i idealny stan techniczny. Stwierdziłem teraz że nie działają światła przeciwmgielne przód i obrysowe na drzwiach. Sprawdziłem bezpieczniki i wyglądają ok. Co tam może się dziać? Czy jest jeszcze jakiś ukryty bezpiecznik? Wiem, to pewnie dla was śmiesznie, ale zielonki też muszą być na tym świecie. Pozdrawiam wszystkich !
-
-
Re: Nie działają śwaitła obrysowe w drzwiach i p. mgielne p
Zamieszczone przez SymbiotykWitam!
Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem O2, mint 2007 rok, przebieg 39000, 1,9, zapłaciłem sporo bo 41500, ale za niski przebieg i idealny stan techniczny. Stwierdziłem teraz że nie działają światła przeciwmgielne przód i obrysowe na drzwiach. Sprawdziłem bezpieczniki i wyglądają ok. Co tam może się dziać? Czy jest jeszcze jakiś ukryty bezpiecznik? Wiem, to pewnie dla was śmiesznie, ale zielonki też muszą być na tym świecie. Pozdrawiam wszystkich !
Komentarz
-
-
Symbiotyk, a przełącznik świateł masz z halogenami??? Sprawdź teorię kolegi piotrek_os Bezpieczniki masz z boku deski deski, dostęp jest po otwarciu drzwi. Trzeba podważyć dekiel boczny śrubokrętem.
Zamieszczone przez Symbiotykobrysowe na drzwiach.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SymbiotykStwierdziłem teraz że nie działają światła przeciwmgielne przód
Zamieszczone przez Symbiotykobrysowe na drzwiach.
jeżeli kierunki to mogła "zgnić" ta płytka drukowana z diodami, do naprawy gdzieś jest opis na forum,
jeżeli zaś chodzi o to podświetlanie które się włącza przy otwarciu drzwi to w mint-cie tego nie ma ztcw,O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBw żadnej O2 chyba nie ma świateł obrysowych :roll:
w classicu są oczywiście tylko odblaski.
i tak jak mówi loru, żeby dołożyć pmgłowe trzeba się trochę natrudzić, więc ludzie wkładają same niepodłączone lampy, bo O2 z nimi... jak to było?
bojowo wygląda, zdaję sięsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Symbiotyk, zobacz na fotke włcznika od świateł z postu powyzej.....czy masz taki sam tj - czy masz zaznaczone na nim "przecwimgielne"
[ Dodano: Wto 28 Gru, 10 19:41 ]
Mozesz tez zobaczyc czy "fizycznie" są podłaczone halogeny - wyciagasz kratke przy halogenie (szarpnieciem do przodu) i juz widzisz czy sa kabelki.....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SymbiotykMam zaznaczone przeciwmgielne, ale jakby tylko tylne które się załączają i działają, w dzień sprawdzę czy są podłączone kabelki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SymbiotykMam zaznaczone przeciwmgielne, ale jakby tylko tylne które się załączają i działają, w dzień sprawdzę czy są podłączone kabelki.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez SymbiotykMam zaznaczone przeciwmgielne, ale jakby tylko tylne które się załączają i działają, w dzień sprawdzę czy są podłączone kabelki.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez SymbiotykMam zaznaczone przeciwmgielne, ale jakby tylko tylne które się załączają i działają, w dzień sprawdzę czy są podłączone kabelki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaniekoniecznie, może miec podpięte tak jak będzie u mojego Ojca, czyli w pozycji pmgłowych tylnych zapalą się równocześnie przednie :idea:
[ Dodano: Wto 28 Gru, 10 22:55 ]
Zamieszczone przez piotrek_osniezbyt dobre rozwiazanie....chyba bys nie chciał za ojcem jechac xxx km :diabelski_usmiechOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez szkodaZamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez SymbiotykMam zaznaczone przeciwmgielne, ale jakby tylko tylne które się załączają i działają, w dzień sprawdzę czy są podłączone kabelki.
a gdyby mój Ojciec widząc, że ktoś za nim jedzie zasuwał xxx km z włączonymi pmgłowymi, to by oznaczało, że jest kmiotem, burakiem i skończonym kretynem nie nadającym się do prowadzenia samochodu... nie jest nim :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaabsolutnie nikogo nie oślepiają i zasadniczo gówno dają, co za tym idzie jak dla mnie są zupełnie pomijalne
Ale takie podłączenie u twojego ojca to jest fabryczne czy zrobione w ASO??Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz